Verhuurders FAQ

Contact

Hoe vul ik een prijs per persoon in?

Voor het invullen van een prijs persoon, kun je de volgende stappen doorlopen:

Login in jouw verhuurders account door rechtsboven op het profiel icoontje te klikken en klik vervolgens op inloggen.

Je komt gelijk uit in het verhuurdersoverzicht. Kies bij het betreffende natuurhuisje voor 'Bewerken'

Bij het kopje 'Algemeen' geef je op wat het maximaal aantal personen is wat in jouw huisje kan verblijven.

Via het kopje 'Tarieven' kun je de basisprijs opgeven. Meer informatie over het invoeren van de basisprijzen kun je hier terug vinden. Je geeft hierbij de prijzen op die gelden voor een x aantal personen. 

Wanneer je je basisprijzen hebt ingevuld, kun je vervolgens je prijs per persoon opgeven.


Voorbeeld:

Stel dat je een huisje aanbiedt voor maximaal 4 personen en je wilt graag een prijs per persoon opgeven, dan kun je bij de basisprijs een bedrag invoeren, bijvoorbeeld € 100,00 per nacht.

Bij 'Afwijkende prijs voor aantal personen' kun je opgeven voor hoeveel personen deze basisprijs geldt, in het voorbeeld is dat 2. Voor elke derde en vierde persoon komt er dan nog € 20,00 per persoon per nacht bij opgeteld. Voor 1 nacht met 4 personen is dan de rekensom € 100,00 + 2 x € 20,00 =  € 140,00. 

Willen gasten met 2 personen komen, dan betalen zij enkel de basisprijs. 


Afwijkende prijzen

Hanteer je nog afwijkende prijzen? Dan dien je in de kalender via configuratie een aangepaste prijs in te vullen gebaseerd op jouw basis aantal personen. Meer informatie over het invullen van afwijkende prijzen kun je hier terug vinden.

Voorbeeld:

Via de kalender en configuratie heb je een aangepaste instelling gemaakt, voor de periode van 1 - 8 juli staat € 500,00 ingevuld.

Bij 'Tarieven' heb je ingevuld dat de prijs geldt voor 2 personen en voor elke derde en vierde persoon, er € 20,00 per persoon per nacht bij komt. 

Wanneer gasten een boeking maken voor de periode van 1 - 8 juli (7 nachten) voor 4 personen, dan wordt de prijs berekend als € 500,00 + 7 nachten x € 20,00 per persoon = € 780,00.