Verhuurders FAQ

Contact

Hoe kan ik contact opnemen met de gast voordat ik de boeking heb goedgekeurd?


Pas nadat je als verhuurder de boeking goedkeurt kun je de contactgegevens van de gast inzien. De gast ontvangt ook na de goedkeuring pas jouw contactgegevens en de adresgegevens van het natuurhuisje. Deze zijn terug te vinden op de reserveringsbevestiging van de goedgekeurde boeking. Wil je toch graag iets vragen voordat je de boeking goedkeurt? Dan kan dit op twee manieren: 


- In jouw verhuurdersaccount zie je de openstaande boeking staan. Als je naar ‘boekingen’ gaat zie je diezelfde regel terug onder je openstaande boekingen. Klik dan op 'bekijk details'.

Je ziet hier de gegevens die wij met je mogen delen zonder dat de boekingsaanvraag goedgekeurd is.

Boven de knoppen ‘goedkeuren’ en ‘afwijzen’ kan je de optie ‘Chat met hoofdboeker’ zien staan. Via die optie kun je de hoofdboeker een bericht sturen via ons berichtensysteem. Deze optie wordt enkel getoond als de gast gebruik maakt van zijn/haar gastaccount.


- Staat deze optie er niet tussen? Neem dan contact op met onze support afdeling. Zij kunnen namens jou contact met de gast opnemen. Dit kan per mail via [email protected] of telefonisch via 085 888 3337. De reactie van de gast wordt dan weer aan jou teruggekoppeld.