Verhuurders FAQ

Contact

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor gasten?

Wij hanteren de volgende annuleringsvoorwaarden voor gasten die via ons jouw Natuurhuisje hebben geboekt:

- Bij annulering binnen 24 uur na boeken heeft een gast recht op volledige restitutie van het boekingsbedrag.

- Bij annulering tot de 42ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de reissom.

- Bij annulering vanaf de 42ste tot de 28ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 60% van de reissom.

- Bij annulering vanaf de 28ste dag tot de eerste verblijfsdag bedragen de annuleringskosten 90% van de reissom.

- Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.


Let op:

- De reissom betreft hierbij de kale huursom plus alle extra kosten (exclusief borgsom).

- Pas als de verhuurder de boekingsaanvraag heeft goedgekeurd en de 24 uur zijn verlopen is de boeking definitief en komt de huurovereenkomst tot stand.

- Het wettelijke herroepingsrecht is uitgesloten ten aanzien van het huren van vakantiehuisjes. Indien een boeking(aanvraag) geannuleerd of ingetrokken moet worden, dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk van de gast. 

- Heeft de gast een verzekering afgesloten en heeft de gast de boeking moeten annuleren wegens een voor de verzekering geldige en aantoonbare reden dan heeft de gast mogelijk recht op restitutie. De gast dient zelf contact op te nemen met zijn/haar verzekering.

- Bij een verplaatste boeking hanteren we de initiële aankomstdatum. Is de boeking verplaatst naar een later moment en moet de boeking later dan de oorspronkelijke aankomstdatum geannuleerd worden, dan bedragen de annuleringskosten 100%.


Voorbeeld:

Je boekt op 5 januari 2023 een huisje voor de periode van 10-12 oktober 2023. Op 7 januari keurt de verhuurder de boeking goed, op dat moment heb je 24 uur de tijd om je boeking kosteloos te annuleren. Annuleer je de boeking op 22 januari, dan bedragen de annuleringskosten 30% van de reissom.