Verhuurders FAQ

Contact

Hoe voeg ik de beschikbaarheid toe?

Om jouw beschikbaarheid zo optimaal mogelijk te maken voor gasten kun je de volgende zaken aangeven in jouw advertentie:

1. Boekingen automatisch goedkeuren. 

Wanneer je direct boeken aan hebt staan dan worden boekingen direct automatisch goedgekeurd. Zo weten gasten sneller waar zij aan toe zijn. Dit staat aan in jouw advertentie wanneer 'ja' groen gemarkeerd is. Zet je dit uit, dan zul jij bij een nieuwe boeking een melding krijgen waarna je deze kunt goed of afkeuren. Klik hier om te zien hoe je een boeking goedkeurt. Klik hier om te zien hoe je een boeking kunt afwijzen.

2. Minimale dagen. 

Door op het 'min' of 'plus' teken te klikken kun jij aangeven hoe ver van te voren, gasten jouw natuurhuisje kunnen boeken. 

3. Aankomst- en vertrektijden 

Hier kun je jouw aankomst- en vertrektijden invoeren. 

Let op: Vul bij aankomsttijd altijd een vanaf-tijd en bij vertrektijd altijd een tot-tijd, anders kun je geen stap verder.

4. Beschikbaarheidskalender. Klik hier voor een uitleg over het aanpassen van je beschikbaarheid.


Let op: Ben je klaar met deze stap? Klik dan op de roze knop met 'volgende'. Mocht je klaar zijn met het aanpassen van jouw advertentie, klik dan op de roze knop 'opslaan en verlaten' om de ingevoerde gegevens te bewaren.