Verhuurders FAQ

Contact

Hoe voer ik de omschrijving in?

Bij het kopje beschrijving vragen wij je om wat over het natuurhuisje zelf en wat over de omgeving te vertellen.  Houd de teksten kort & bondig en niet langer dan 1.000 tekens.

Vul bij het kopje Over jouw natuurhuisje algemene informatie over je natuurhuisje in. 

Een voorbeeld: Aan de rand van het bos, met een weids uitzicht over de weilanden, ligt op een stille en sfeervolle plek het in 1930 gebouwde natuurhuisje. De grote zitkamer heeft een gezellige zithoek met bank en losse stoelen voor de open haard. Daarnaast verwarmt de gaskachel het huis uitstekend op koudere dagen. De grote eettafel kijkt uit op de tuin en geeft via het overdekte terras toegang tot een grote tuin op het zuidwesten. Buiten is bovendien een vuurplaats voor zelf te zagen hout. In de schuur staan tuinmeubels en een barbecue. Voor kinderen is er veel ruimte, een grote zandbak en schommels om te spelen. 

Vul bij het kopje Over de natuur en omgeving informatie in over de natuur en omgeving van het natuurhuisje. 

Een voorbeeld: Het landgoed van 62 hectare bestaat uit bospercelen afgewisseld met weilanden en akkers. De meeste bospercelen zijn geplant in het begin van de vorige eeuw en bestaan uit beuken, eiken of zijn gemengd met naaldhout. Langs de weilanden en akkers lopen de voor Twente karakteristieke houtwallen met dikke eiken. In het juiste seizoen zijn granen te zien op de akkers en koeien in de weilanden. Delen van het landgoed zijn parkachtig aangelegd door landschapsarchitect Pieter Wattez.Jouw advertentie is ook te vinden is op onze buitenlandse website, zoals bijvoorbeeld nature.house en naturhaeuschen.de. Wanneer je een beschrijving invult in het Nederlands, wordt deze tekst automatisch vertaalt naar het desbetreffende land. 


Let op: Ben je klaar met deze stap? Klik dan op de knop met 'volgende'. Mocht je klaar zijn met het aanpassen van jouw advertentie, klik dan op de knop 'opslaan' om de ingevoerde gegevens te bewaren.

 

Wanneer je iets in de beschrijving aanpast, dient dit eerst nog gecontroleerd te worden door ons. Daarom wordt de wijziging van de tekst niet gelijk doorgevoerd naar de website. Wanneer wij het hebben gecontroleerd, wordt het vermeld op de website in jouw advertentie. 


Voor verdere tips kun je deze pagina bekijken.