Verhuurders FAQ

Contact

Een handige handleiding: Hoe schrijf je jouw Natuurhuisje advertentie

De onderstaande tips helpen je bij het schrijven van de beschrijving van jouw advertentie. Wat is handig om te vermelden en hoe maak je jouw tekst éxtra aantrekkelijk? We vertellen je het in deze handige gids!


Een aantal tips

Door de jaren heen hebben wij al veel geleerd van én over onze gasten. Wat zien ze graag in een advertentie en wat zijn zaken waar ze tegenaan lopen? Met de volgende tips weet je zeker dat jouw advertentie tiptop in orde is.Potentiële gasten kunnen jouw advertentie natuurlijk via onze website vinden, maar ook op Google zelf! Zo kan jouw advertentie tevoorschijn komen wanneer iemand zoekt op bepaalde zogenoemde zoekwoorden. Om de kans te vergroten dat gasten jouw advertentie via Google vinden, is het belangrijk om bepaalde woorden toe te voegen in je tekst. Dus hoe maak je Google blij?Houd er rekening mee dat als je tekst kopieert van jouw website of van een andere website, dit een slechte invloed heeft op zowel jouw (eigen) website als dat van ons. Google ziet het als duplicaten en daarom worden beide websites minder snel getoond in Google. Dus probeer voor je verschillende advertenties altijd een net wat andere omschrijving te schrijven.


Voor vertalingen van hoge kwaliteit van je advertentie

Natuurlijk kun je in je account je eigen vertalingen voor andere talen toevoegen. Dit waarderen we enorm! Als je geen vertaling bij andere talen toevoegt, dan vertalen wij je beschrijving automatisch. Dit doen we met de vertaaltools Google Vertalen of DeepL. Zo zorgen we ervoor dat ook buitenlandse gasten jouw advertentie kunnen lezen.


Om er zeker van te zijn dat jouw beschrijving goed vertaald wordt, is het belangrijk om met sommige punten rekening te houden.Verder willen we veel plezier wensen met het schrijven / verbeteren van jouw advertentie! Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.