Verhuurders FAQ

Contact

Hoe kan ik contact opnemen met de gast nadat de boeking is goedgekeurd?

Fijn dat je een boeking hebt goedgekeurd, daar zijn de gasten erg blij mee! Je kan nu de contactgegevens van de gast terug vinden in  jouw verhuurdersaccount. 

Login in jouw verhuurders account door rechtsboven op het profiel icoontje te klikken en klik vervolgens op inloggen.

Vervolgens klik je op 'Boekingen'.

Wanneer je op 'Boekingen' klikt zie je een overzicht van al jouw boekingen. Als je de contactgegevens van een specifieke gast wilt bekijken heb je twee opties: een informatie tekentje en een pdf logo. 

Als je op het pdf logootje klikt, krijg je de reserveringsbevestiging als pdf bestand.


Als je op het informatie tekentje klikt, dan zie je alle gegevens van de boeking en van de hoofdboeker in je profiel.


Wanneer je op het informatie tekentje klikt, zie je het volgende scherm:


Je ziet op deze schermafbeelding ook de optie om 'Chat met de hoofdboeker' aan te klikken. Dit kan enkel als de hoofdboeker een gastenaccount heeft aangemaakt. De chat is voornamelijk bedoeld voor openstaande boekingen of voor gasten die vragen hebben over het huisje voordat ze boeken.

Je kan natuurlijk ook op 'het Pdf logo'' klikken of rechts bovenaan op de groene knop 'Download bevestiging'. Wanneer je deze optie kiest download je de reserveringsbevestiging. Dit is dezelfde bevestiging die de gast ook ontvangt wanneer jij een boeking goedkeurt. Hierin staat alle contactgegevens van de hoofdboeker. Jouw contactgegevens staan ook in de pdf en het adres van het huisje en de incheck en uitcheck tijden staan er ook in. 

lege reserveringsbevestiging.png