Verhuurders FAQ

Contact

Hoe kan ik contact opnemen met de gast nadat de boeking is goedgekeurd?

Fijn dat je een boeking hebt goedgekeurd, daar zijn de gasten erg blij mee! Je kan nu de contactgegevens van de gast terug vinden in  jouw verhuurdersaccount. 

Zorg eerst dat je ingelogd bent op jouw verhuurdersgedeelte. Dit kan je nakijken door rechts bovenin op jouw naam te klikken en dan 'Mijn verhuurder overzicht' aan te klikken. Je ziet dan een aantal verschillende opties om aan te klikken. Klik dan het kopje 'Boekingen' aan. Hier kan je al jouw openstaande, lopende en geannuleerde boekingen zien.

Wanneer je op 'Boekingen' klikt zie je een overzicht van al jouw boekingen. Als je de contactgegevens van een specifieke gast wilt bekijken heb je twee opties. Door op de drie grijze bolletjes te klikken naast de status van de boeking heb je twee opties om uit te kiezen. Je kan dan 'Bekijk details' of 'Pdf download' aanklikken. 

Wanneer je op 'Bekijk details' klikt zie je het volgende scherm:


Je ziet op deze schermafbeelding ook de optie om 'Chat met de hoofdboeker' aan te klikken. Dit kan enkel als de hoofdboeker een gastenaccount heeft aangemaakt. De chat is voornamelijk bedoeld voor openstaande boekingen of voor gasten die vragen hebben over het huisje voordat ze boeken.

Je kan natuurlijk ook op 'Pdf download' klikken. Wanneer je deze optie kiest download je de reserveringsbevestiging. Dit is dezelfde bevestiging die de gast ook ontvangt wanneer jij een boeking goedkeurt. Hierin staat alle contactgegevens van de hoofdboeker. Jouw contactgegevens staan ook in de pdf en het adres van het huisje en de incheck en uitcheck tijden staan er ook in. 

lege reserveringsbevestiging.png