Verhuurders FAQ

Contact

Boeking meer dan 7 weken voor aankomst

Bij een boeking meer dan 7 weken voor aankomst is er sprake van een aan- en een restbetaling. We vragen de gast om de aanbetaling binnen 24 uur na goedkeuren van de boeking te doen, deze bedraagt 30% van de totale huursom. De restant betaling bevat de overige 70% van de huursom en deze betaling dient uiterlijk 7 weken voor aankomst binnen te zijn. 

Aanbetaling: Het bedrag van aanbetaling - de kosten van Natuurhuisje wordt 2 weken na boeken uitbetaald.

Restantbetaling: Het bedrag voor de restantbetaling wordt op de dag van aankomst van de gast uitbetaald. Wanneer de borg via Natuurhuisje verloopt wordt de restantbetaling uitbetaald op het moment dat jij de borg het afgerekend.


Aanbetaling: 

Wat jij ontvangt

30% van de huursom - commissie Natuurhuisje

Wat de gast betaalt

30% van de huursom 

Wanneer dit wordt uitbetaald2 weken na boeken

Restantbetaling:

Wat de verhuurder ontvangt

70% van de huursom

Wat de gast betaalt

70% van de huursom + borg (indien gewenst) 

Wanneer dit wordt uitbetaaldOp de dag van aankomst van de gast. Wanneer de borg
via Natuurhuisje verloopt wordt het tegelijk met de borgafrekening
uitbetaald.


Een rekenvoorbeeld ter illustratie:

Een gast boekt op 8 januari jouw natuurhuisje voor 15 juli tot en met 21 juli voor 500 euro huursom en 50 euro eindschoonmaak. De gast krijgt na het goedkeuren van de boeking een verzoek tot betaling en betaalt hierin 30% van de 550 euro en optioneel een annuleringsverzekering. Jij ontvangt vervolgens de 30% van de huursom verminderd met onze commissie over de huursom van 550 euro. Rond 25 mei ontvangen wij de restantbetaling van de gast van 70% van de huursom. Zodra de gast aankomt in jouw natuurhuisje op 15 juli ontvang jij na 24 uur de hele restantbetaling (70% van de huursom) op je rekening. Wanneer de borgsom via Natuurhuisje verloopt, wordt de restantbetaling uitbetaald op het moment dat jij de borgsom afhandeling voldaan hebt. 


Hier lees je meer over uitbetalingen van boekingen die binnen 7 weken voor aankomst worden gemaakt.