Verhuurders FAQ

Contact

Een aantal tips om je op weg te helpen!

Wij begrijpen dat wijzigingen altijd weer even wennen kunnen zijn, daarom hebben we op een rijtje gezet welke extra kosten zijn aangepast en hoe jij dit nu op de juiste manier kan invoeren voor jouw natuurhuisje:

Huisdier

Kosten voor een huisdier kun je voortaan alleen maar invoeren met het betaalmoment 'Verplicht bij boeking'. Op deze manier wordt er automatisch de juiste prijs gehanteerd als gasten er voor kiezen om een of meerdere huisdieren bij te boeken. Boeken gasten geen huisdier bij, dan worden er ook geen kosten gerekend. 

Elektriciteit, Gas en Water

Deze kosten kunnen voortaan alleen nog naar verbruik worden ingevoerd als 'Verplicht na verblijf te betalen'. Wil je liever kosten per persoon, per nacht of per verblijf hanteren? Kies dan voor 'Energiekosten'.

Airco

Deze extra kost is verwijderd en kun jij dus niet meer invoeren bij extra kosten. Als er standaard een airco inbegrepen is, kun je deze toevoegen in de faciliteiten. Wil je er kosten voor rekenen, dan kun je dit bijvoorbeeld doen middels de elektriciteits- of energiekosten. Hanteer je hiervoor een vaste prijs, dan kun je deze het best optellen bij jouw huursom en hier geen losse kosten meer voor rekenen. Gasten zijn dan ook voorhand op de hoogte dat jij dit kan aanbieden.

Kano 

Deze extra kost is verwijderd en kun jij dus niet meer invoeren bij extra kosten. Als gasten wel een kano bij jou kunnen huren, dan kun je dit ook altijd in je beschrijving vermelden. Gasten zijn dan ook voorhand op de hoogte dat jij dit kan aanbieden. Zijn deze kosten verplicht, tel ze dan op bij jouw huursom.

Extra persoon 

Bij tarieven kun je afwijkende prijzen invoeren voor aantal personen, meer informatie kun je hier teruglezen.

Zwembad

Deze is verwijderd en kun jij dus niet meer invoeren bij extra kosten. Als gebruik van het zwembad inbegrepen is, kun je deze toevoegen in de faciliteiten. Wil je er kosten voor rekenen, dan kun je dit bijvoorbeeld doen middels de elektriciteits- of energiekosten. Hanteer je hiervoor een vaste prijs, dan kun je deze het best optellen bij jouw huursom en hier geen losse kosten meer voor rekenen.Gasten zijn dan ook voorhand op de hoogte dat jij dit kan aanbieden.

Luxe incheck comfort 

Wanneer jij deze extra kost ingesteld hebt, is deze automatisch vervangen voor 'Luxe incheck Wellness', jij hoeft daar geen actie meer voor te ondernemen.

Openhaardhout 

Wanneer jij deze extra kost ingesteld hebt, is deze automatisch vervangen voor 'Hout', jij hoeft daar geen actie meer voor te ondernemen.

Ontbijtservice

Wanneer jij deze extra kost ingesteld hebt, is deze automatisch vervangen voor 'Ontbijt', jij hoeft daar geen actie meer voor te ondernemen.

Bedlinnen + handdoeken

Omdat er meerdere mogelijkheden waren om het linnengoed in te stellen, hebben we ervoor gekozen om drie opties te houden: Bedlinnen, Badlinnen en Keukenlinnen. Had jij 'Bedlinnen + handdoeken' ingesteld staan als inclusief? Dan hebben wij deze automatisch vervangen voor 'Bedlinnen' en 'Badlinnen' inclusief. Heb jij 'Bedlinnen + handdoeken' ingesteld staan en reken je kosten daarvoor? Dan dien je deze kost te verwijderen en kun je deze vervangen voor twee losse kosten: 'Bedlinnen' en 'Badlinnen'. 

Linnengoed

Omdat er meerdere mogelijkheden waren om het linnengoed in te stellen, hebben we ervoor gekozen om drie opties te houden: 'Bedlinnen', 'Badlinnen' en 'Keukenlinnen'. Had jij Linnengoed ingesteld staan, dan dien je deze in de nieuwe opzet te verwijderen. Je kan deze vervangen voor de losse extra kosten 'Bedlinnen', 'Badlinnen' en/of 'Keukenlinnen'.