Verhuurders FAQ

Contact

Wat wordt er van mij verwacht?

De wijzigingen in de extra kosten kunnen van invloed zijn op de manier waarop de extra kosten nu ingevoerd staan. Zo zijn er beperkingen aangebracht in de combinaties die te maken zijn, om er zo voor te zorgen dat er vanaf nu duidelijke en logische keuzes mogelijk zijn. Dit betekent wel dat het kan zijn dat jij wat aanpassingen dient door te voeren om ervoor te zorgen dat alle extra kosten weer op de juiste manier in rekening gebracht worden.


Extra kosten

Door in de blauwe notificatie op 'Tarieven aanpassen' te klikken kom je direct bij de Extra kosten. Deze kun je voortaan terugvinden onder ‘Tarieven’.


Niet meer ondersteunt

Een aantal extra kosten zullen niet meer ondersteunt worden of eerder ingevoerde combinaties worden door het systeem niet meer toegestaan, deze kan je herkennen aan het blauwe icoontje. Hierbij is het niet meer mogelijk om deze kosten op te slaan zoals ze nu ingevoerd staan. 

De extra kosten die zijn verwijderd, zijn: zwembad, kano, airco, extra persoon, Luxe incheck comfort, open haard hout, ontbijtservice, Bedlinnen + handdoeken, linnengoed. Als jij deze kosten momenteel ingesteld hebt staan, dan worden deze in jouw extra kosten overzicht dus getoond met een blauw icoontje erbij. Je kan deze extra kost niet meer bewerken, enkel nog verwijderen. Om jouw extra kosten overeen te laten komen met de nieuwe opzet, dien je deze dus te verwijderen. Hier staan een aantal tips vermeld, die je helpen in het vervangen van deze kosten. 

Bewerken

Betreft het een ingevoerde combinatie die niet meer wordt ondersteunt, dan kun je naast verwijderen ook kiezen voor 'Bewerken' door op het potloodje te klikken. Zoals je in het screenshot kan zien, kun je de kosten voor 'Zwembad' alleen verwijderen, maar 'Eindschoonmaak' kun je wel bewerken. In dit voorbeeld wordt het gekozen betaalmoment dat ingesteld stond niet meer ondersteunt, waardoor je een wijziging door dient te voeren. Als je op het potloodje klikt zie je dan ook een leeg vakje onder 'Betaalmoment' en daar dien je een nieuwe keuze in te voeren.

Wanneer je hier een nieuw betaalmoment kies en klikt op 'Gereed', dan wordt de kost opnieuw opgeslagen. Je zal ook zien dat het blauwe icoontje bij deze extra kost verdwenen is. Zodra er geen extra kosten meer ingesteld staan die niet meer ondersteund worden, zullen ook de blauwe notificaties gesloten worden en is jouw advertentie weer helemaal up-to-date!