Verhuurders FAQ

Contact

Hoe moet ik mijn rekeningnummer verifiëren?

Ben je een host? Kijk dan hier!

Wij kunnen jouw betalingen pas uitbetalen als jij jouw aanmelding bij OPP hebt afgerond. Dit doe je door de volgende stappen te doorlopen:

Wanneer je bent ingelogd in het verhuurdersaccount, dan kom je uit op het overzicht. Je ziet hier de volgende melding staan:

Je klikt hier op 'Verifieer bankgegevens'. De pagina zoals hieronder verschijnt dan. Klik vervolgens op de groene knop 'Aan de slag'.


Vul in deze stap jouw basisgegevens in. Wanneer je een particulier rekeningnummer wilt instellen, klik je op 'Particulier'. Vul vervolgens je gegevens aan. Om verder te kunnen naar de volgende stap, dien je nog akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van OPP


Wanneer je een zakelijk rekeningnummer hebt die je wilt gebruiken, dan kun je klikken op 'Zakelijk en de gegevens invullen. Let er wel op dat hiervoor een KvK-nummer nodig is. 

Vul vervolgens je gegevens aan. Om verder te kunnen naar de volgende stap, dien je nog akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van OPP

In de volgende stap wordt er gevraagd om €0,01 over te maken. Klik hiervoor op de groene knop 'Verifieer'.  


Je komt dan uit op onderstaande pagina. Kies hier voor het land en jouw bank. Verifieer jouw rekeningnummer door het doen van de betaling van €0,01. 

In sommige gevallen dient er nog een persoonsverificatie gedaan te worden. Dat wordt dan vermeld in onderstaande stap: 

Het Online Payment Platform controleert nog alle gegevens. Wanneer het rekeningnummer door hen is goed gekeurd, komt er een vinkje te staan in het profiel bij 'Rekeningnummer geverifieerd'. Vanaf dat moment kunnen de betalingen aan jou uitbetaald worden.