Verhuurders FAQ

Contact

Hoe moet ik mijn rekeningnummer verifiëren?

Wij kunnen jouw betalingen pas uitbetalen als jij jouw aanmelding bij OPP hebt afgerond. Dit doe je door de volgende stappen te doorlopen:

Wanneer je bent ingelogd in het verhuurdersaccount, dan kom je uit op het overzicht. Je ziet hier de volgende melding staan:

Je klikt hier op 'Betaalgegevens ingstellen'. De pagina zoals hieronder verschijnt dan. Klik vervolgens op de knop 'Aan de slag'.


Vul in deze stap jouw basisgegevens in. Wanneer je een particulier rekeningnummer wilt instellen, klik je op 'Particulier'. Vul vervolgens je gegevens aan. Om verder te kunnen naar de volgende stap, dien je nog akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van OPP


Wanneer je een zakelijk rekeningnummer hebt die je wilt gebruiken, dan kun je klikken op 'Zakelijk' en de gegevens invullen. Let er wel op dat hiervoor een KvK-nummer nodig is. 


Vul vervolgens je gegevens aan. Om verder te kunnen naar de volgende stap, dien je nog akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van OPP

Wanneer je klikt op 'Verder' kom je uit op volgend scherm:

Klik vervolgens op 'voeg toe'. Je komt dan uit op onderstaande pagina. Kies hier voor het land en jouw bank. Verifieer jouw rekeningnummer door het doen van de betaling van €0,01. 

Wanneer je een zakelijke rekening wilt verifiëren, dan zijn er nog aanvullende gegevens nodig zoals een persoonsverificatie, ingevuld UBO formulier en een KvK uittreksel. Deze gegevens kun je dan nog aanleveren via de knop 'voeg toe'. 

Het Online Payment Platform controleert nog alle gegevens. Wanneer het rekeningnummer door hen is goed gekeurd, komt er een vinkje te staan bij 'betaalgegevens'. Vanaf dat moment kunnen de betalingen aan jou uitbetaald worden.