Verhuurders FAQ

Contact

Hoe voeg ik foto's toe?

Er moeten minimaal 10 foto's zijn toegevoegd, waarvan minimaal één foto van de buitenkant is van het natuurhuisje. Zo krijgt de gast een goed idee van de ligging van jouw natuurhuisje! Voeg verder ook foto's van het interieur en de omgeving toe, zodat gasten een goed beeld krijgen van jouw natuurhuisje. Je kunt de foto's toevoegen door de volgende stappen te doorlopen:

1. Login in jouw verhuurders account door rechtsboven op het profiel icoontje te klikken en klik vervolgens op inloggen.

 

2. Ga bovenin naar 'Mijn natuurhuisjes'

3. Kies bij het betreffende huisje voor 'Bewerken'

4. Kies het menu links 'Foto's'


5. Voeg foto's vanaf jouw computer toe door op 'Upload foto's' te klikken en de foto's te kiezen die jij wilt toevoegen. Je kan ook foto's toevoegen door de foto's naar het gemarkeerde vakje te slepen.

Let op: Je kunt de volgorde van de foto's aanpassen, door te klikken op de 2 pijltjes, deze staan aangegeven bij de foto's. Met het middelste pijltje kun je de foto's draaien. De foto die jij als eerste in de volgorde hebt staan wordt de coverfoto op de website, dit kun je zien aan de term 'Hoofdfoto'. Zorg dat dit een foto van de buitenkant van het natuurhuisje is.

Voor het beste resultaat raden wij aan om foto's van minimaal 1008 bij 605 pixels te gebruiken en horizontale foto's te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat elke foto mooi op de website wordt weergegeven. 


Let op: Ben je klaar met deze stap? Klik dan op de groene knop met 'volgende' rechts bovenin. 

Mocht je klaar zijn met het aanpassen van jouw advertentie, klik dan op de groene knop 'opslaan' links onderin om de ingevoerde gegevens te bewaren.