Verhuurders FAQ

Contact

Waar kan ik mijn borg instellen?

Wanneer je aan de gast een borg bedrag wilt vragen dan kan dat natuurlijk, daar zijn 2 opties voor.

Optie 1: Borg bij boeking betalen.

Hierbij zal de gast het ingevoerde borgbedrag direct bij de boeking betalen. Zodra een verblijf voorbij is, krijg jij bericht met de vraag of jij de borg kan afhandelen. Als de verhuurder dit bericht beantwoord dan zal het borgbedrag terug gestort worden naar de gast. Bij deze optie hangt de borg samen met de restantbetaling, het restantbedrag zal dus pas aan de verhuurder worden uitbetaald als de borg is afgehandeld na het vertrek van de gasten.

Optie 2: Borg ter plaatse betalen.

Wanneer er voor deze optie gekozen is, wordt het aangegeven borgbedrag ter plaatse betaald door de gast aan de verhuurder. Deze handeling loopt dan niet via natuurhuisje. Bij deze optie zal de restantbetaling uitbetaald worden aan de verhuurder op de dag van aankomst.

Ook is het natuurlijk mogelijk om geen borg te rekenen. Er zal dan geen borg gerekend worden en het restant bedrag zal op de dag van aankomst uitbetaald worden. Wil je een borg bedrag instellen dan kan je dat doen door de onderstaande stappen te volgen.

1. Ga naar je verhuurders overzicht en klik op 'Mijn natuurhuisjes'

2. Bij het huisje waar je een borg wilt instellen, druk je op 'Bewerken'

3. Kies in het menu aan de linkerkant voor 'Extra kosten'

4. Er staat dan al een optie voor de borg. Daar druk je op 'Bewerken'

5. Tel hier in op welke manier de betaling van het borg bedrag voldaan zal worden en welk bedrag er voldaan moet worden.

6. Als u de instellingen wilt opslaan, druk je op "Opslaan".


7. Daarna kan je aan de linker kan van je scherm op 'Opslaan' drukken.