Verhuurders FAQ

Contact

Hoe kan ik mijn kalender koppelen?

Een kalenderkoppeling is erg handig om toe te voegen aan jouw huisje als je op meerdere platformen verhuurt. Het is echter enkel mogelijk om één kalender tegelijkertijd te koppelen. Wanneer je een koppeling uit wilt voeren volg je de volgende stappen:

1. Log in in jouw verhuurdersgedeelte en klik op 'Mijn natuurhuisjes'. 

  

2. Kies bij het betreffende natuurhuisje voor 'Bewerken', hiermee kan je alle gegevens van jouw huisje inzien en bewerken.

3. Kies in het menu rechts voor 'Kalender'

4. Klik op 'Import / Export kalender' 

5. Hier vind je 2 verschillende velden, 'Export' en 'Import'

Export: Deze link gebruik je om de beschikbaarheid van Natuurhuisje naar een andere Ical kalender te exporteren. Komt er een boeking binnen via ons systeem, wordt deze ook in de andere kalender verwerkt.

Import: Plak hier de url van de kalender die jij in het systeem van Natuurhuisje wilt importeren. Boekingen die via een ander systeem binnenkomen, worden dan direct in de kalender van Natuurhuisje verwerkt.

6. Klik op 'Import'


Je hebt nu een Ical kalenderkoppeling uitgevoerd, klik links van de pagina nog op 'Opslaan' om alle gegevens vast te leggen!

Deze koppeling zal meerdere keren per dag automatisch synchroniseren met de gekoppelde kalender. Houd er wel rekening mee dat dit geen realtime verbinding betreft, er kan dus tijd tussen zitten van het moment van blokkeren tot het moment dat deze blokkering daadwerkelijk automatisch gesynchroniseerd met de gekoppelde kalender en andersom.