Verhuurders FAQ

Contact

Hoe kan ik mijn kalender koppelen?

Een kalenderkoppeling is erg handig om toe te voegen aan jouw huisje als je op meerdere platformen verhuurt. Het is mogelijk om 5 andere platformen te koppelen met onze kalender. Wanneer je een koppeling uit wilt voeren volg je de volgende stappen:

1. Login in jouw verhuurders account door rechtsboven op de 3 streepjes te klikken en klik vervolgens op inloggen.

Je komt uit op je verhuurdersaccount waarbij je je advertentie al kunt zien staan. Klik op 'Pas je kalender aan' zodat je meteen bij de kalender uitkomt. 

 

2. Klik op 'Koppel kalender' 

3. Onderstaand scherm verschijnt. Kies hierbij voor 'iCal link' en klik op Volgende

4. Vul hier de iCal link in van een ander platform en klik vervolgens op het plusteken om de link toe te voegen. Als je dit gedaan hebt en je wilt nog een platform toevoegen, kun je deze iCal link invoeren in de lege URL balk. Herhaal dan de stappen (op het plusteken klikken). Als je alle platformen hebt ingevoerd, klik je op Gereed.


5. Om ervoor te zorgen dat onze boekingen ook bij de andere platform(en) binnen komen, dien je onze export link nog op de andere platform(en) te vermelden. 

Klik hiervoor op 'Deel kalender' en kopieer onze export URL en vul deze in bij het andere platform.

Je hebt nu een Ical kalenderkoppeling uitgevoerd, klik links van de pagina nog op 'Opslaan' om alle gegevens vast te leggen!

Deze koppeling zal meerdere keren per dag automatisch synchroniseren met de gekoppelde kalender. Houd er wel rekening mee dat dit geen realtime verbinding betreft, er kan dus tijd tussen zitten van het moment van blokkeren tot het moment dat deze blokkering daadwerkelijk automatisch gesynchroniseerd met de gekoppelde kalender en andersom.