Verhuurders FAQ

Contact

Hoe maak ik een advertentie aan?

Wat leuk dat je je hebt aangemeld als verhuurder! Via de onderstaande stappen kan je een advertentie voor jouw natuurhuisje aanmaken.

1. Log in in jouw verhuurdersgedeelte. Zit je achter een laptop of computer? Klik dan op de knop 'inloggen' rechtsboven in het scherm. 


Zit je op een tablet of smartphone? Tik dan rechtsboven op de drie horizontale streepjes. In het volgende scherm kan je dan op 'inloggen' tikken. Als je bent ingelogd, kan je op je eigen naam klikken of tikken en 'mijn verhuurder overzicht' selecteren. 

2. Ga vervolgens naar 'Mijn natuurhuisjes'. 

3. Rechts bovenin staat een rode button met daarop 'Natuurhuisje aanmaken'. 

4. Nu kun je starten met het aanmaken van jouw advertentie! Volg alle stappen om jouw advertentie in orde te maken. Meer informatie over het invullen van de advertentie, kun je hier terug vinden.

In de laatste stap kun je 'Livegang' aanvragen voor jouw advertentie. Dit betekent dat jouw advertentie zichtbaar wordt voor onze gasten en zij ook eventueel een boeking kunnen maken. Zorg er dus voor dat je prijzen en beschikbaarheid correct zijn ingevuld, voordat je 'livegang' aanvraagt.