Verhuurders FAQ

Contact

Informatie omtrent servicekosten voor gasten

Wij zijn elke dag druk bezig met het verbeteren van ons platform, zowel voor gasten als voor verhuurders. Hier horen ook wijzigingen bij. Wij zullen servicekosten gaan hanteren bij de boekingen. 

Jij als verhuurder dient opnieuw akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, dit kan via de pop-up welke je krijgt zodra je inlogt in jouw verhuurdersaccount. 

Het goekeuren of weigeren van een boeking is niet mogelijk tot jij akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden. Wanneer jij automatisch goedkeuren van de boekingen aan hebt staan gaat dit tijdelijk uit tot de algemene voorwaarden zijn geaccepteerd. 

Mocht je niet akkoord gaan met de algemene voorwaarden zijn wij helaas genoodzaakt de samenwerking te beëindigen.

Indien er vragen zijn kun je uiteraard contact opnemen met onze support afdeling via mail: info@natuurhuisje.nl of telefoon: 085 888 3337


Wat zijn servicekosten?

De servicekosten zijn een kleine toeslag, met een maximum van € 9,95 per boeking, ontworpen om de continue verbetering van ons platform en onze diensten te ondersteunen. Het helpt ons om hoge normen te handhaven, wat zorgt voor een prettige boekingservaring voor gasten.


Waarom zijn er servicekosten?

Bij Natuurhuisje willen we bijdragen aan het verbeteren van de vakantie-ervaring van gasten. De servicekosten ondersteunen doorlopende verbeteringen aan onze diensten en ons platform, zodat een gast een nog beter verblijf en een prettige boekingservaring heeft. Bovendien kunnen we op deze manier meer bij dragen aan onze kernmissie van het herstellen van de balans tussen mensen en natuur, en zo een duurzame toekomst voor toekomstige generaties te waarborgen.


Wat verandert er voor mij? 

Voor jou als verhuurder verandert er niets. Wij brengen per boeking € 9,95 servicekosten in rekening voor de gast. Deze servicekosten worden door de gast bij de boeking betaald, aan ons. Hier betaal jij als verhuurder uiteraard geen commissie over. 

Voorbeeld:

Een gast boekt jouw natuurhuisje voor de periode van 2 - 5 mei 2024 voor een huursom van € 350,00, eindschoonmaak € 50,00 en toeristenbelasting € 8,50. De commissie (uitgaande van 12% inclusief BTW) is € 48,00. Jij ontvangt van deze boeking een totaalbedrag van € 360,50 (huursom + extra kosten minus commissie). De gast betaalt in totaal € 418,45 (inclusief servicekosten).