Verhuurders FAQ

Contact

Mijn natuurhuisje is verkocht, wat nu?

Gefeliciteerd met de verkoop van jouw natuurhuisje!


Wanneer je je natuurhuisje hebt verkocht en de verhuur moet stoppen, neem dan contact met ons op via 085 888 333 7 of via info@natuurhuisje.nl.

Onze Support afdeling kan dan de advertentie offline zetten. Samen kunnen we dan kijken of er nog lopende boekingen zijn en of deze vanuit jou door kunnen gaan of niet.

Indien er nog boekingen gepland staan voor in de toekomst, dan kunnen we de advertentie verwijderen wanneer de laatste gasten verbleven zijn. In de tussentijd kunnen we wel jouw huisje onzichtbaar maken op onze website.


Wil de nieuwe eigenaar doorgaan met het verhuren op onze website? Daar zijn we erg blij mee! De nieuwe eigenaar kan zich dan registreren op onze website.

Een nieuwe advertentie hoeft dan niet aangemaakt te worden, met jou akkoord kunnen we de advertentie overzetten naar het nieuwe account van de nieuwe eigenaar. 

Indien er nog lopende boekingen zijn, dan kunnen deze helaas niet mee overgezet worden. Deze staan dan nog onder jouw account en jij ontvangt daar nog de uitbetalingen van. Dit kun je onderling met de nieuwe verhuurder regelen.