Verhuurders FAQ

Contact

Hoe kunnen extra kosten nu ingevuld worden?

Extra kosten kun je voortaan terugvinden onder 'Tarieven'.  Voor het aanpassen en toevoegen van extra kosten kun je dus voortaan de volgende stappen doorlopen:

1. Login in jouw verhuurders account door rechtsboven op het profiel icoontje te klikken en klik vervolgens op inloggen.

2. Je komt gelijk uit in het verhuurdersoverzicht. Kies bij het betreffende natuurhuisje voor 'Bewerken'.

3. Kies in het menu links voor 'Tarieven'.


Bij 'Inbegrepen in de prijs' kun je aangeven welke voorzieningen inclusief de huursom is, dus waar je géén extra bedrag voor wilt vragen. Later kun je bij 'extra kosten' de kosten instellen waarvoor je wél een toeslag wilt rekenen. 

Als je klikt op 'voeg voorzieningen toe' dan opent er een lijst met een overzichtje van voorzieningen. Stel dat je de eindschoonmaak inclusief de huursom wilt instellen, dan kun je in de lijst klikken op 'eindschoonmaak' en vervolgens op 'voeg toe'. 

Vervolgens staat de eindschoonmaak ingesteld als inbegrepen bij de prijs, zoals onderstaande.


Helemaal onderaan kun je eventueel nog 'extra kosten' toevoegen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bedlinnen en badlinnen. Kies hiervoor op 'Voeg voorzieningen toe'.

Er opent vervolgens een lijst met verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld bedlinnen. Klik hiervoor je kostenpost aan en op 'volgende'. 

Vul hier vervolgens de instellingen in die jij voor deze extra kost wilt rekenen. Door op het selectieveld te klikken (bijv. 'per verblijf'), kun je zien welke opties je kan instellen voor deze extra kost. Klik vervolgens op 'Gereed' om deze extra kost op te slaan. 


Wanneer de kost is opgeslagen, komt deze als volgt in jouw extra kosten te staan: 


Wanneer je helemaal klaar bent met het invullen van de gegevens, dan kun je klikken op 'opslaan' in het menu.